get to know meum

læs mere om os, vores produkter og visioner

vores produkter

Meums bambusskraber / et naturligt bambus håndtag og skrabehoved med 5 skarpe klinger, aloe vera & e-vitamin

vores produkter

Vores mission er enkel

At skabe en innovativ og clean shaving rutine for alle kvinder.

Vi gør din barberingsrutine sundere for både dig OG jorden. Vi kalder det en win/win

BAMBOO LOVERS

Vi ELSKER bambus, og vi synes faktisk at det er lidt af et wonder materiale (som passer godt til vores wonder women!).

Bambus er i princippet en uudtømmelig ressource, da den er den hurtigst voksende plante på jorden. Derudover er bambus hårdere og mere slidstærkt end mange træsorter og absorberer i dets levetid mere C02 end der frigives under produktionen! Bambus er altså mere miljøvenlig og bæredygtig end træ - og så er det jo ikke et minus at det også er utrolig smukt. Det er netop derfor at vi har valgt bambus som det primære materiale i vores første barberskraber. Bambussen fra vores skrabere høstes fra en sustainable bambus farm i Kina, hvor den blive nøje udvalgt, så vi sørger for i får det bedste af det bedste.

AF KVINDER, TIL KVINDER

Bag Meum står et hav af kvinder. Kvinder der har hjulpet med at gøre Meum til den virksomhed, den er i dag. Meum er kun blevet til på baggrund af den hjælp, støtte, og interesse vi har fået igennem opstarten af virksomheden. En støtte vi altid vil være taknemlig for. Derfor siger vi tak for kvinderne i vores liv, kvinderne omkring os, de stærke, de nysgerrige, de følsomme, de kloge og de tålmodige. På grund af jer, eksisterer vi (og ofc. på grund af jeres lækre hår på kroppen...)

Vi er skabt med en vision om at have kvinder i fokus i alle aspekter af virksomheden. Derfor gør vi også alt for at i er med til at udvikle og shape Meum til den virksomhed vi ønsker den bliver en dag. Hvis du er interesseret i at følge med i vores rejse, kan du følge med på vores instagram @meumcph. Er du ikke en del af vores fællesskab endnu, så bestil din bambusskraber i dag - så du kan blive en del af The Bamboo Club. / Mathilde

VEGANSK SHAVING RUTINE

Langt de fleste barberskraber mærker bruger animalske ingredienser rundt om deres blade - men det gør Meum ikke. I stedet har vi valgt at bruge ingredienser som Aloe Vera og E-vitamin. Det er både bedre for huden, jordkloden og ikke mindst din krop! Aloe Vera hjælper til at modvirke røde knopper, irritation og er med dets soothing gel med til at blødgøre din hud når du barbere dig. E-vitaminen hjælper med at holde huden sund og mindske misfarvning af huden, der hvor du barbere dig. Vi arbejder stadig på at bedre vores barberklinger, så hold øje med vores udvikling!