Om Meum

Meum er latin, og betyder min/mit, der henviser til "min krop".
Ergo, hos Meum bestemmer
du, hvad du gør med din krop.

Meums visioner

Meum har en vision om at forene alverdens kvinder, unge som ældre, store som små. Det gør vi gennem jeres krøllede, lange, korte såvel som dejlige stikkende hår på kroppen...

Vi arbejder hele tiden på at udvikle os og vores produkt, så vi kan blive så grønne som muligt.

Vores mål er at få udviklet en 100% bæredygtig skraber, og med din hjælp, er vi godt på vej.

Meum og vores barberskrabere er ikke den hellige gral (endnu); vi redder ikke verden, men vi gør hvad vi kan, og det mener vi er godt nok.

Vi er en virksomhed skabt af kvinder til kvinder og håber på, at vores produkt ikke bare kan pynte på badeværelset, men også være et af de næste skridt kvinder tager for at få en mere bæredygtig hverdag.

Nej tak til the pink tax..

Der er mange ting, vi hos Meum arbejder for med en stor passion. Udover bæredygtighed og eksponering af alle kroppe og kvinder, så arbejder vi også stærkt imod den lyserøde skat (pink tax).

Den lyserøde skat er et fænomen, der ofte tilskriver en form for kønsbaseret prisdiskrimination på diverse produkter. I gennemsnit koster produkter, der specifikt er markedsført mod kvinder, 7% mere, end produkter der er markedsført mod mænd, og det selvom, der er tale om det samme produkt...

Det er vi her for at ændre på.

Bag Meum står et hav af kvinder

Mit navn er Mathilde Gylstorff, og jeg er founder og står bag Meum. Men bag Meum står også et hav af kvinder. Kvinder der har hjulpet til at gøre Meum til den virksomhed, den er i dag.

Meum er kun blevet til på baggrund af den hjælp, støtte, og interesse jeg har fået igennem opstarten af virksomheden. En støtte jeg altid vil være taknemlig for. Derfor siger jeg tak for kvinderne i mit liv, kvinderne omkring mig, de stærke, de nysgerrige, de følsomme, de kloge og de tålmodige. På grund af jer, eksisterer vi (og ofc. på grund af jeres lækre hår på kroppen...)

Hvis du vil være en del af dette fællesskab, så skynd dig at få fingrene i vores nye bambusskraber, så du kan blive en del af The Bamboo Club.

/ Mathilde