Hjælp og FAQ

Her kan du finde svarene på de mest hyppige spørgsmål! Ellers kan du altid skrive til os på mailen hej@meum.dk eller via vores messenger.

Min ordre

Vi sender pakkerne som brev med Postnord, så de kommer direkte i din postkasse. Leveringstiden er 1-2 hverdage for starterkits og 5 hverdage for refills! Vi er på arbejde 24/7 - ja også i weekenden - så bestiller du inden kl 15 så sender vi samme dag!

Hvis du har bestil et starterkit, vil du få en afsendelsesbekræftelse, så snart din pakke er sendt af sted. Hvis du har bestil en genopfyldning, kan du se status på din ordre på din konto under "Ordrehistorik" 👋 Leveringen kan tage op til 5 hverdage. Kontakt os på hej@meum.dk hvis du har ventet længere end 10 hverdage, eller hvis du har yderligere spørgsmål. 💌

Mit abonnement

Bliver du glad for dit starterkit, koster de efterfølgende refills 99,- inkl. fragt (som altid er gratis hos os). Dit refill indeholder 4 nye barberklinger. Vi trækker dine penge alt efter hvor ofte du har valgt at modtage refills 😋

  1. Har du valgt at få en refill hver anden måned trækker vi 99 kr. hver anden måned. (Det svarer til 12,37,- om ugen)
  2. Har du valgt at få en refill hver tredje måned trækker vi 99 kr. hver tredje måned. (Det svarer til 8,25,- om ugen)
  3. Har du valgt at få en refill hver fjerde måned trækker vi 99 kr. hver fjerde måned. (Det svarer til 6,2,- om ugen)

Nej, vi har ingen bindingsperiode, er du ikke interesseret i at få flere barberskrabere fra os kan du stoppe dit abonnement fra den ene dag til den anden (🥺)! Livet skal være let, og det skal opfyldning på barberskrabere også, så med få klik kan du logge ind og afmelde dit abonnement hos os 🤗 

Selvfølgelig er det det!

Medlemsskabet er jo fleksibelt, så det betyder du selv kan skræddersy dit abonnement. Vil du selv styre hvornår du får nye skrabere kan du inde på din profilside nemt pause dit abonnement og genoptage din levering når du er klar til nye barberklinger igen.

Får du brug for hjælp, så skal du endelig kontakte os, så er vi klar til at guide dig igennem! 🎈

Du kan altid sætte dit abonnement på pause (eller afmelde 🥺) under “supscriptions” på din kontoside, og derefter under "Abonnement". Vi arbejder på du kan udskyde eller ændre dato for din næste levering! ✨

Om Meum

I starterkittet får du vores håndtag, lavet i 100% bambus og 2 skrabehoveder med 5 skarpe klinger og sæbe med Aloe Vera og E-vitamin, der hjælper dig med at få den bedste og blødeste barbering 🌟 Køb starterkittet her. 

Det er meget forskelligt hvor ofte folk vælger at ville have opfyldning på deres skrabehoveder, det kommer nemlig an på hvor ofte de barberer sig! Heldigvis er vores abonnement meget fleksibelt og du kan altid pause det, hvis der er brug for det.

I gennemsnit får størstedelen af vores medlemmer leveret 4 nye barberklinger hver 2. måned! 😻

Der er en grund til at mænd og kvinders barberskrabere ikke ligner hinanden, og det er fordi vi typisk ikke barberer os de samme steder på kroppen. Kvinder barberer sig ofte oftere og flere intime steder end mænd. Det kan være hårdt for huden, derfor er det vigtigt med en god blødgørende sæbe, som vores skrabere har.

Helt generelt er mænds skrabere designet til at barbere områder omkring ansigtet, og kvinders skrabere er designet til at barbere kropsområder, såsom armhuler, ben og intimområder.

Mænd og kvinder har ofte forskellige barberingsbehov, og det er okay, men det betyder også bare at vi fortjener barberskrabere der er lavet til os, og at barberskrabere ikke bør være uni-sex.

Så hvis du stadig bruger en barberskraber lavet til mænd - fordi den enten er skarpere eller billigere end mange af dem lavet til kvinder - så prøv vores! Vi har en barberskraber der er lavet præcis til dig og til en god pris. Prøv den her. 🔥

Vi vil altid gerne høre fra jer! Og prøver vores bedste på at svare så hurtigt som muligt! 😻

Chat: Du kan altid chatte med os direkte fra hjemmesiden.

Email: Vi læser vores emails hele ugen, bare skriv på hej@meum.dk